середу, 28 січня 2015 р.

Дайджест "Сили людей" 27.01.2015



26 січня 2015Члена «Сили Людей» Андрія Щекуна нагородили медаллю «За жертовність і любов до України»

Члена «Сили Людей», громадського активіста та співкоординатора Євромайдан-Крим Андрія Щекуна нагородили медаллю «За жертовність і любов до України». Відповідний указ видав Патріарх Київський і вся Русі України Філарет. Такими медалями були нагороджені також кримські громадські активісти і журналісти
26 січня 2015Харківський мордор - члена «Сили Людей» Олега Кочергу побив у Харкові опричник Кернеса

Хоч це й прикро розуміти, але у Харкові досі успішно працюють закони та звичаї часів Януковича. На першому місці у місті досі стоять кримінальні розборки та «рішалово». Такі висновки неважко зробити із історії нашого активіста та партійця Олега Кочерги, якого побив місцевий бізнесмен Дмитро Нікулін, чий батько, за словами Олега та місцевих активістів, пов’язаний із мером міста Геннадієм Кернесом. 
25 січня 2015У Кузнецовську відбулося навчання із взаємодії партійних осередків з ГО

Кузнецовські активісти «Сили Людей» навчилися краще налагоджувати взаємовідносини між партійними осередками та громадськими організаціями після тренінгу, що був для них проведений 25 січня. Експерти Інституту Політичної Освіти та члени «Сили Людей» Андрій Осіпов та Тарас Случик навчали учасників тренінгу здійснювати комунікацію з НУО, ЗМІ, громадськими лідерами та лідерами громадської думки для визначення найбільш проблемних питань життя громад.
22 січня 2015У Луцьку продовжується суд «Сили Людей» проти мера за відключення гарячої води

У Луцьку продовжуються судові тяжби члена «Сили Людей», депутата Луцької міської ради Андрія Осіпова проти мера міста за відключення гарячої води у місті. Відбулося вже друге судове засідання у справі й Луцький очільник Микола Романюк знову не з’явився, одна прислав трьох захисників – свого заступника, а також керівника юрвідділу міськради із заступником.  Показово, що захищаючись в суді від звинувачень у перевищенні влади, Луцький міський голова використовує роботу службовців, яка оплачується коштом місцевого бюджету.
21 січня 2015Закритий Харків. Член «Сили Людей» Дмитро Дробот з четвертої спроби потрапив на засідання Харківської міської ради

21 січня з після кількох спроб потрапити на сесію Харківської міської ради вдалося активістам «Сили Людей». Дмитро Дробот та ще близько 20-ти представників громадських ініціатив Харкова прийшли до депутатів, аби висловити свою думку щодо прийнятого ними бюджету міста на 2015 рік. Під час свого виступу Дмитро звернувся до депутатів міської ради Харкова з проханням збільшити фінансування програм територіальної оборони міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар