неділю, 9 листопада 2014 р.

зРада роз'єднана.


Минуло два тижні після виборів - досить великий термін, щоб розставити всі крапки над і. Але наші депутати не поспішають з відповідями на хвилюючі простих виборців запитання. Люди, які віддавали голоси за ту чи іншу партію повірили обіцянкам політиків і настає час їх виконувати.
Всі до єдиної партії обіцяли боротьбу за єдину Україну, і, о диво, всі до єдиної обманули. Яка може бути єдність в країні, коли її немає в Раді.
Новообрані депутати, забувши, що в країні економічна і соціальна криза, просто напросто вирішили відсунути таке важливе питання єдності України на другий план, поставивши на перше місце свої політичні амбіції. І яку продуктивну роботу варто очікувати від депутатів, які свої особисті цілі ставлять на перше місце? А як же єдність країни? Як же хлопці, які воюють зараз на сході, для них Батьківщина не пусте слово? Вони чекають рішень, вони щодня чекають активних дій уряду і президента! Їм все одно, хто буде займати ту чи іншу посаду, вони воюють за те, щоб їхні діти були вільні у вільній країні і знали, що вони в безпеці.
І знову люди купилися на порожні обіцянки політиків - лжепатріотів. Я задаюся одним єдиним питанням, яка коаліція, яка парламентська більшість? Ви йшли в Раду захищати інтереси людей, які довірили вам свій голос, значить вони бачать в вас своїх захисників. Забудьте про гроші і портфелі, об'єднайтеся всі для великої мети - об'єднання українського народу і люди, побачивши єдність в рядах депутатів, і самі захочуть стати ближче один до одного, забувши всі образи! Дайте приклад народу, а не лайтеся і не торгуйтеся, як бабки на базарі, за теплі місця для своїх п'ятих точок, на благо країни, щоб витягнути її з дупи, в якій вона опинилася! 

Немає коментарів:

Дописати коментар