пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Коаліційний спектакль.


На що тільки не підеш, заради досягнення власних цілей.
Так можна охарактеризувати дії двох партій, що набрали більшу кількість голосів на виборах - Народний Фронт Яценюка і Блок Петра Порошенко.
Власних набраних відсотків їм не вистачає, щоб всі інші підлаштовувалися під них, але і конкуренти не дають спокійно почувати перемогу на цих виборах.
Тому в післявиборочній боротьбі за формування уряду і розподіл грошових місць для перемоги всі методи хороші. І навіть співпраця з відвертим брехуном і ідейною повією Ляшко і політичним пенсіонером Тимошенко не лякає ані Сєню, ані Пєтю. Головне перемога!
І тому в ЗМІ щодня з'являється все більше і більше новин присвячених формуванню коаліції, і все менше - з вирішення питань, стосовно плачевної ситуації в країні. Як може формування уряду займати стільки сил у депутатів, що вони денно і нічно
думають про оптимальний склад нової парламентської більшості, тасують партії, що входять в коаліцію, міняючи коаліційну угоду щодня і підлаштовуючись під інтереси нових членів парламентського об'єднання?
І коли дивишся, з яким азартом все це відбувається, розумієш, що все це робиться не дарма. Депутати ділять портфелі. Після чого ділитимуть бюджет. Цим, на жаль, і виправдовується їх ентузіазм.
А про проблеми насущі, ті, що збурюють і хвилюють рідну Україну,на жаль, забули, вони відійшли на другий план, адже є питання серйозніше - формування уряду, який все одно нічого не буде робити, а вся ця суєта і показуха з розподілом місць в міністерствах переслідує єдину мету - захист власних інтересів та гаманців. Про майбутнє 45 мільйонів українців ніхто й не думає ..


Немає коментарів:

Дописати коментар