середу, 5 листопада 2014 р.

Ультиматум для Порошенка


Ось і почалася перша хвиля невдоволення діями президента Порошенко серед українців. Вчора командир батальйону "Донбас" в ефірі каналу ТВі попередив президента про можливі наслідки його вчинків. "Якщо хоча б одне місто на Донбасі віддадуть терористам - Порошенко позбудеться свого місця!" - Сказав Тарас Констанчук. І це в кращому випадку чекає президента ... В гіршому - в'язниця.
Події на Донбасі довели, що політики можновладці зацікавлені лише у вирішенні питань, пов'язаних зі своїм благополуччям, але не з благополуччям народу. Солдат зрозуміти просто. Армія, молоді хлопці, йдуть в бій без належного обмундирування, без підтримки, без прикриття, гинуть за честь і єдність Батьківщини, кожен день спостерігають, як гинуть їхні товариші, захищаючи українські землі, а в підсумку осознають, що всі ці смерті даремно! Адже керівництво країни з легкістю розмінює відвойовані території і домовляються з терористами. Це неповага до України і його народу! Адже людське життя - понад усе, а для Пєті - це всього лише розмінна монета! Це як ніж в спину від людини, якій найбільше довіряєш!
Глава батальйону висловив в своїх словах настрій українців, незадоволених обіцянками президента. І з кожним днем все більше і більше людей висловлюють свій протест проти дій влади. Якщо і далі продовжуватиметься така руйнівна політика, то день розплати настане моментально.
Професійний брехун Порошенко аж надто багато наобіцяв народу, що його слова давно не вселяють довіри людям, а сприймаються з насмішкою, яка з легкістю може перерости в гнів.
Обіцяв - виконуй! Бізнес продав? Ні! Солдатам заплатив? Ні! АТО закінчив за 2 години ?! Ні! Крим повернув? Ні! Регіонали при владі? Так! Гривня дешевшає? Так! Криза триває? Так! ..
Занадто багато ні, на місці яких має бути так. І навпаки ...
На жаль, Майдан не прибрав брехливу влада, а замінив її аналогічною. Але люди змінилися, тому не все так погано в Україні! Адже у них тепер є приклад того, яким політикам не варто довіряти, а відразу викидати подалі з країни. Хоч за це спасибі Пєті. 

Немає коментарів:

Дописати коментар