середу, 5 листопада 2014 р.

Гудбай, Донбас!



Ось і пройшли вибори на Донбасі. Те, про що так довго говорилося, здійснилося. І тепер Україна остаточно втратила зі свого складу ще дві області. 
І чому Яценюк і Порошенко були так зайняті формуванням коаліції та розподілом місць в Парламенті, що ця подія пройшла повз нашої верхівки. Або так важлива кількість міністрів тієї чи іншої партії, ніж єдність і цілісність держави ?!
Так може Україна їх взагалі не цікавить, раз вони так зайняті власними проблемами та інтересами, а люди виступають лише в ролі німих спостерігачів!
Але, засліплені боротьбою за владу, Петя і Сеня пропустили один важливий момент.


Люди не хочуть розколу і поділу країни, а українці не хочуть дивитися, як вмирають їхні чоловіки та діти за безглузду ідею об'єднання, яка, крім самих українців, нікому з депутатів не потрібна, а головне не потрібна Прем'єру і Президенту.
Так скажіть, навіщо було проводити АТО, навіщо стільки грошей виділено з бюджету на проведення військових дій, навіщо стільки смертей, якщо влада так легко здала Донбас!
Політики дуже часто забувають, що приходять вони до влади тільки завдяки людям і так же легко, як вони отримали свої посади, вони можуть їх позбутися. Голос розлюченого і незадоволеного народу - страшна річ, це бомба уповільненої дії, і час до вибуху вже закінчується!

Немає коментарів:

Дописати коментар