середу, 12 листопада 2014 р.

Дайджест подій та активностей "Сили Людей". 11.11.2014



29 жовтня 2014У Луцькій міській раді розпочала роботу фракція політичної партії «Сила Людей»
Член «Сили Людей» Андрій Осіпов створив та очолив першу в історії політичної партії «Сила Людей» депутатську фракцію.
29 жовтня 2014Андрій Осіпов у Луцьку відстоює запровадження електронних петицій
У Луцькій міській раді жителям міста пропонують подавати петиції та коментувати прийняті міською радою проекти рішень у електронному вигляді через мережу Інтернет. Таку ініціативу запровадив партієць «Сили Людей» Андрій Осіпов.
4 листопада 2014У «Сили Людей» з’явиться молодіжне крило партії
До лав «Сили Людей» долучилася ціла спільнота студентів із громадської організації «СТУДДОВІРА». Керівник організації Василь Гілюк висловив свої наміри розбудовувати київські осередки й створити молодіжне крило «Сили Людей».
5 листопада 2014«Сила Людей» виграла суд проти Ірини Сех, яка незаконно суміщала посади губернатора та депутата Верховної Ради
Окружний адміністративний суд міста Львова виніс рішення, у якому визнав протиправною діяльність Ірини Сех із суміщення двох посад – голови Львівської обласної державної адміністрації та депутата Верховної Ради. Позивачами у справі були члени політичної партії «Сила Людей» Оксана Жолнович, Віталій Ковтун та Дмитро Швець.
7-8 листопада 2014«Силу Людей» навчили політичному стратегуванню
7-8 листопада за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу відбувся тренінг зі стратегічного планування «Сили Людей». Протягом двох днів учасники разом із тренерами — фахівцями у галузі політичного стратегування працювали за напрямками визначення цілей роботи партії, комунікаційних підходів, цільових груп та побудови довготривалої стратегії політичної сили. 
9 листопада 2014Відбулася Всеукраїнська конференція «Сили Людей»
9 листопада кандидати у народні депутати, волонтери штабів та партійці «Сили Людей» зібралися на конференцію для обговорення підсумків виборчої кампанії та наступних кроків у розвитку партії. Конференція зібрала понад 50 активістів з різних куточків України. 
8-9 листопада 2014У Тростянці активісти «Сили Людей» організували прибирання міста та русла річки
Активісти політичної партії «Сила Людей» у місті Тростянець Сумської області подають приклад усій Україні, як потрібно запроваджувати зміни знизу. На чолі із мером міста Юрієм Бовою громада міста за вихідні зробила не одну корисну справу. Однією з таких справ стало розчищення русла річки Боромлі. 
10 листопада 2014Член «Сили Людей» Андрій Щекун разом із іншими переселенцями з Криму вимагають від Президента підписати закон про захист їхніх прав
10 листопада під Адміністрацією Президента відбулася акція вимушених переселенців з анексованого Криму, метою якої було озвучення вимоги до Петра Порошенка підписати закон «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переселених осіб». Аби привернути до себе увагу, кримчани влаштували перформанс, яким продемонстрували, як важко кримчанам, що виїхали з окупованої території, добитися визнання такими. 

Немає коментарів:

Дописати коментар