пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Кастінг в Раду.

Кожні вибори задаюся одним і тим же питанням: "Куди дивиться ЦВК при реєстрації кандидатів у депутати?" Або члени комісії вважають себе суддями якого-небудь ТВ-шоу талантів, на кшталт "Україна Має Талант"?

Звідки в списках кандидатів з'являються такі персонажі, як Дарт Вейдер і Чубакка? Вибори - це відбір на головні ролі в кіно?

І чому не відбувається фільтрація кандидатів за принципом "судимий - не засуджений". Адже якщо людина хоч раз порушила закон, то чому не зробить цього ще раз, будучи вже депутатом ВР?
А бізнесмени, які йдуть у політику, навряд чи вони будуть займатися
захистом інтересів простих людей. В першу чергу вони думатимуть про себе і свій бізнес.
І чому стільки розмов ведеться з приводу професіоналізму депутатів, а в списках у багатьох партій присутні дівчата модельної зовнішності? Вибачте за запитання, вони професіонали в якій справі?

Не дарма Голова ЦВК Білорусі Лідія Єрмошина назвала парламентську виборчу кампанію в Україні аморальною. Воно і не дивно, скільки колоритних персонажів беруть участь у передвиборній гонці і на які хитрощі вони йдуть, щоб отримати голоси виборців. І з кожним роком кількість таких кандидатів тільки зростає.

Бути може ЦВК забуває, що в Раді повинні працювати професіонали своєї справи, люди що розбираються в управлінні державою, люди грамотні й освічені.
А на клоунів можна і в цирк прийти подивитися! 

Немає коментарів:

Дописати коментар