середу, 8 жовтня 2014 р.

Тінь Сонця запрошує на благодійний концерт


 4 жовтня на Арені Львів Олімпійський чемпіон Олександр Усик провів свій перший титульний поєдинок в професійній кар'єрі, здобувши переконливу перемогу над чемпіоном Південної Африки Деніелем Брюером.
Під час виходу Усика на ринг гурт Тінь Сонця виконав улюблену  пісню боксера "Козаки".  Також перед боєм у виконанні гурту Тінь Сонця прозвучав Гімн України.


12 жовтня (неділя), у Києві в клубі «Юність» (вул. Артема, 37/41) відбудеться благодійний концерт гурту «Тінь Сонця»  у підтримку української армії. Усі виручені за квитки кошти гурт планує перерахувати кільком батальйонам, у яких воюють побратими учасників гурту. 
Важливо зазначити, що на концерті буде встановлена додаткова скринька на пожертвування  Українській Армії.

«Тінь Сонця» вважає, що в такий складний для нашої Батьківщини час українці мають бути як ніколи єдиними у прагненні захистити свій дім. Гурт вірить у нашу перемогу, але розуміє, що для цього потрібно докладати усіх зусиль. Команда вже неодноразово виступає на благодійних заходах в підтримку українських військових, а лідер гурту Сергій Василюк дав чимало концертів для наших бійців як на вишколах, так і в зоні АТО (Краматорськ, Слов’янськ, Амвросіївка, Маріуполь).
Позачерговий сольний концерт у Києві – чудова нагода для того, аби допомогти українській армії не лише співом, а й фінансово.
Про гурт:  «Тінь Сонця» представляє унікальний в Україні та світі жанр CossaksFolk Rock (українською – козацький рок). Група поєднує у звучанні своєї музики бандуру з традиційним для рок-музики гітарним супроводом.
Цікава й ідеологія гурту: в умовах глобалізованого сьогодення відроджується славетна українська минувшина, а напівзабута міфологія постає реальністю. Але найголовніше – це те, що команда позиціонує себе як послідовник якісної рок-музики зі змістовними текстами.
В активі гурту – чотири офіційні релізи «Грім в ковальні Бога» (2014), «Танець серця» (2011), «Полум’яна Рута» (2007), «Над Диким Полем» (2005), а такожбагаторічна участь практично в усіх українських фестивалях:
«Захід», «Файне місто», «Бандерштат», «Рок-Січ», «Республіка», «Раковець», «Обнова», «Підкамінь», «Зашків», «Трипільске Коло», «Вишиванка-фест» та інші.
Гурт двічі поспіль відкривав центральний матч чемпіонату України з футболу«Динамо» – «Шахтар» на НСК «Олімпійський» (2014, 2013), саме під пісню «Тінь Сонця» – «Козаки» виходить на ринг відомий український боксер Олександр Усик.

Гасло гурту: «Бє життя через край!»      
***

З повагою, PR-менеджер Ольга Дітчук, 0677054687, 0634891808

Немає коментарів:

Дописати коментар