пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Майдан. Запитання.

Минуло 8 місяців з формування першої Небесної сотні ... Начебто події зими були нещодавно, а з іншого боку - так багато часу пройшло ...
І в голові самі собою виникають питання ... але відповіді я не знаходжу ...

Перші загиблі започаткували тривалу кровопролитну боротьбу українського народу проти корумпованої системи, що сформувалася, боротьбу жорстоку і нерівну.
Чи безглузда вона?
Тому що смерті тривають донині і кількість жертв перевищила кілька тисяч, але ситуація не зрушила ні на йоту. Кожен день патріоти гинуть за волю народу, а політики мовчки
продовжують ігнорувати цю проблему. Кожен день люди дивляться новини, чекають дня, коли над Україною зійде Сонце миру та добробуту ... але цього не відбувається ..

Незабаром річниця Майдану, 12 місяців тому люди стояли за зміну режиму, боролися за свою свободу, за право бути почутими. Стояли і встояли. Старий режим впав! ..
Але на зміну йому прийшов інший, видозмінений, але по суті нічим не відмінний від попереднього.

І прикро, що політики, які стояли на Майдані разом з народом, Яценюк, Турчинов, Ляшко, обіцяли людям, що все зміниться на краще, варто тільки вистояти це протистояння, все буде по-іншому, коли вони прийдуть до влади, - нахабно брехали! І брешуть досі.
Потрапивши на керівні посади, колишні прихильники ідей Майдану, Яценюк і Турчинов, відразу ж забули свої обіцянки і почали вести свою політику, відстоюючи свої інтереси, зводячи рахунки з опонентами. Своїми рішеннями вони загнали країну в глибоку боргову яму, а самі доводять, що все це робиться на благо України!
А Ляшко за ці місяці розкрив себе повністю, довівши, що він брехун і брудний піарник. Єдине, що він добре вміє - тріпати язиком. Людям кричав, що він - борець з олігархами, а сам у них бере гроші на передвиборчу компанію. Своїми витівками він довів, що в Раді йому робити нічого. Місце цього клоуна в цирку.

І тепер ці політики, не виконавши старих обіцянок, з новими йдуть на вибори, а люди знову їм повірять ...
І чому все так швидко забувається? Бути може все це було даремно, Майдан, тисячі загиблих українців ...? Якщо нічого не міняється, навіщо ці жертви?

Немає коментарів:

Дописати коментар