понеділок, 13 жовтня 2014 р.

І бойовиків і Білецького фінансують ті самі росіяни?

фото неонацист Андрюша БілецькийУкраїнські патріоти надали нову інформацію про сумнівну діяльність проросійського неонациста Андрія Білецького, комбата батальйону «Азов».
Керівництво «Азова»/Соціал-Національної Асамблеї видало Подяку ТОВ «Лотостар», яке володіє мережею гральних закладів «КІНГ» і яке підконтрольне росіянам. У Подяці зазначано: «Ваша громадянська позиція та підтримка нашого батальйона надихає нас на подвиги».
Яка ж все ж таки «громадянська позиція» у цього ТОВ?

російські бізнесмени спонсують СНА
Телепрограма «Наші гроші» зробила розслідування стосовно так званних «державних» лотерей. З’ясувалося, що насправді вони зовсім і не державні, і навіть не українські. ПАТ «Патріот»  через кіпрську  "Cehriba Investments Limited" входить у інвестиційний холдинг Finstar, власником якого є російський міліардер Олег Бойко. Власник «Патріота»  має лотерейний бізнес і у РФ. Бойко є оператором лотереї "Победа", доходи від якої спрямовуються на підтримку російської армії.
Відзначається, що російські витрати бізнесмен, очевидно, компенсує в Україні, оскільки перерозподіл доходів в нашій країні більш лояльний по відношенню до бізнесменів. У Росії, крім податків, оператори сплачують державі ще 10% від доходів.
Окрім "Патріота" в Україні діє ще два оператора: ТОВ "М.С.Л" і компанія "Українська національна лотерея".
ТОВ "М.С.Л" - підконтрольна одному з найбагатших росіян - Михайлу Фрідману.
"Українська національна лотерея" - належить офшору з Віргінських островів "Олімпік Голд Холдінгз Лімітед".
За 2,5 року офіційно вони заробили 3 млрд гривень, відрахування в бюджет склали 720 млн гривень. Ще 13,5 млрд потрапили в призовий фонд.
Уряд Яценюка створив для лотерейників максимально пільгові умови. Так, з березня 2014 всі оператори українських лотерей працюють без ліцензій і сплати за свою діяльність.
Відповідно до Закону "Про державні лотереї" від 2012 року, який скасував старі ліцензії, якщо держава не створила нових нормативно-правових актів, оператори продовжують свою діяльність без ліцензій.
Регулятором на лотерейному ринку є Міністерство фінансів. Однак це відомство за останні два роки не ініціювало ніяких змін в закон і не підготувало документи для ліцензування.
В 2010-му тодішній глава Мінфіну Віктор Пинзеник пропонував підвищити вартість дозвільного документа до 40 млн грн за один вид гральної діяльності. Зараз, видавши операторам ліцензії, держава змогла б виручити не менше 160 млн грн.
Слово "державна" в назві лотерей не означає, що держава має до цього відношення.
Російський бізнес заробляє в Україні також на постачанні ігрових автоматів, зокрема для мережі гральних закладів КІНГ, які сьогодні продають також ніби лотерейні квитки через "спеціальні термінали".
Сергій Бойко, юрист компанії "Лотостар", що володіє мережею гральних закладів "КІНГ" намагався переконати журналістів у тому, що перші термінали були вироблені в Росії, а згодом почали виробляти і в Україні.

Юрист стверджує, що раніше автомати для клубів "КІНГ" виготовляла російська компанія "martGames", а нині українське ТОВ "ЛОТОПРОМ".
Однак в судовому реєстрі є справа про імпорт ігрових автоматів з Росії. Компанія "УКРЛОТОПРОМ" подавала в суд позов проти Сумської митниці через завищені тарифів за перевезення ігрових автоматів. Засновником "Укрлотопрома" є власник "Лотопрома" Валерій Ромашов. А виробником автоматів, які бізнесмен завозить з Росії в Україну - російська компанія "Сталь-Ком". Тобто як не крути, а увесь гральний бізнес та ігрові автомати, які діють в Україні, належать росіянам і приносять їм гарний дохід.
Отриманими від «державних» українських лотерей грошима російські міліардери спонсують російських терористів та керівництво батальйону «Азов».
Як стало відомо від чесних бійців батальйона «Азов», які зараз захищають Україну від російського агресора (у цьому батальйоні такі люди є, і їх не мало), Андрій Білецький у тилу збирає «тітушок» для здійснення проросійського державного перевороту в Києві. Все більше патріотів України, які мають справу із СNА, розуміють, куди веде шлях Андрія Білецького.
У СNА ще є проект «традиціоналісти-монархісти», такі собі фанати «третього гетьманата». Може відбутися спроба вивести їх на передній план антиукраїнської боротьби. Ці монархісти складаються переважно з інтелектуалів, які «медитують» на ідеї управління Україною «обраною» елітою, а заїхати до влади вони планують на кістках і крові щирих патріотів України. Причому на думку головного ідеолога цих «монархістів» Олега Гуцуляка: гетьман повинен бути не українцем, оскільки українці нібито не здатні керувати державою. У 2012 році проросійські сили Харківщини і Київщини зробили «вибори» «гетьмана» «родами» України, обравши гетьманом відомого у СНД афериста Сергія Разумовського. Можливо, проросійськими силами в наслідок перевороту буде здійснена спроба встановити  «третій гетьманат», оскільки ця тема «обрання гетьмана» раптом виплила на сторінках сепаратистів. Цікаво, чи відомо про все це покровителю «неонациста» Білецького пану Авакову?

Немає коментарів:

Дописати коментар