четвер, 23 жовтня 2014 р.

О. Власенко знявся з виборів на користь Гарасима

 Звернення до виборців 120-го виборчого округу
(Городоцький, Мостиський та частина Самбірського районів)
Кандидата в народні депутати України Олександра Власенка
Я, кандидат у народні депутати України від 120-го одномандатного виборчого округу, закликаю своїх виборців голосувати за Ярослава Гарасима,
який за соціологічними опитуваннями та позиціонуванням преси є на сьогодні найсильнішим - кандидатом уцьому окрузі. Вважаю, що Гарасим – готовий боротися за справедливість та має потужний потенціал перемогти нечесних представників теперішньої влади.
Я ішов на вибори не для піару своєї особистості чи задоволення власних меркантильних інтересів, а для того, щоб нарешті були виконані вимоги Майдану. Саме в цьому наші цілі з Ярославом Гарасимом збігаються. Зараз виборцям украй важливо не допустити до влади одіозних політиків, олігархів, які називають себе «чесними заможними галичанами», а натомість не втрачають жодної можливості, щоб коштом держави набити власні кишені. Прикриваючись депутатським мандатом та обводячи навколо пальця довірливих виборців, вони нахабно грабують кожного з нас. Корупційні схеми, сфабриковані заради розширення брудного бізнесу таких корупціонерів, не дозволяють країні повноцінно розвиватися та рухатися у бік європейських цінностей.
Події Майдану довели, що наша сила – в єдності. Україні надзвичайно потрібна чесна та мудра влада, яка би змогла врегулювати державотворчі процеси, знайшла вихід зі складної політичної, економічної та духовної ситуації, що склалася в нашій державі.
Тому звертаюся до вас, шановні краяни! Голосуйте в неділю, 26 жовтня, серцем і сумлінням. Підтримайте кандидата в народні депутати Ярослава Гарасима - інтелігента, освітянина, людину з великим досвідом управлінської роботи.

Слава Україні!                                                           Олександр ВЛАСЕНКО

Немає коментарів:

Дописати коментар