вівторок, 14 жовтня 2014 р.

Інструменти для моніторингу та адвокації прав національних меншин та мігрантів в Україні

Запрошуємо представників організацій громад національних меншин та громадянського суспільства (ОГС) до подання заявок на участь у 3-денному тренінгу «Інструменти для моніторингу та адвокації прав національних меншин та мігрантів в Україні» 22-24 жовтня у місті Київ.
Тренінг проводиться Регіональним представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні та Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

Тренінг передбачає огляд ключових понять та інструментів із захисту прав меншин на міжнародному та національному рівнях. Відбір учасників проводиться на конкурсній основі. Кількість місць обмежена. Сесії тренінгу будуть проводити запрошені експерти. Робоча мова тренінгу — українська. Усі учасники тренінгу отримають сертифікат.
Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують проживання, харчування та компенсацію транспортних витрат учасників (в межах вартості квитка на потяг (купе) або автобус від місця проживання до Києва).
Критерії відбору: Ми шукаємо високо мотивованих лідерів громад національних меншин та громадських організацій, які мають досвід  або планують проведення заходів щодо моніторингу порушення прав певних меншин або адвокаційних кампаній щодо їх захисту. Додаткова перевага надаватиметься представникам громад національних меншин та мігрантів.
Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням - http://goo.gl/forms/7E6NaAjTf3  потрібно заповнити до15 жовтня 2014 р.
Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам по закінченню терміну подачі анкет 16 жовтня 2014 р.
Контактна особа: Яна Салахова, ysalakhova@iom.int (044)-568-50-15

Немає коментарів:

Дописати коментар