середу, 1 жовтня 2014 р.

Політв'язням з Азербайджану потрібна наша підтримка

Україна зараз переживає найважчі часи за всю її сучасну історію і всі ми зайняті нашими внутрішніми проблемами. Однак, на жаль, порушення прав людини продовжуються і в інших країнах світу. Нещодавно в Азербайджані за правозахисну діяльність затримали і досі тримають у в'язниці наших колег і друзів - Расула Джафарова, Інтігама Алієва, Еміна Хусейнова та інших.
Природньо, що в час, коли увага усіх ЗМІ та більшості правозахисних організацій прикута до України, режиму в Азербайджані найзручніше запроторити до в'язниці активістів і дочекатись, поки всі забудуть про них.
Зараз одного з наших друзів-політв'язнів - Расула Джафарова - було номіновано на правозахисну премію Human Rights Tulip. Перемога його у цьому конкурсі дозволить привернути увагу до проблеми політв'язнів в Азербайджані. Колись номінування на такі премії допомагало боротись за звільнення Алєся Біляцького, якого засудили за правозахист в Білорусі. Алєсь зараз, на щастя, на свободі, а отже такі інструменти працюють.
Проголосувати за Расула можна за посиланням: http://www.humanrightstulip.nl/candidates-and-voting/rasul-jafarov
Для голосування достатньо натиснути кнопку 'Vote', вказати свій е-мейл і підтвердити свій голос через лист, що прийде вам на пошту.

Немає коментарів:

Дописати коментар