четвер, 16 жовтня 2014 р.

"Тінь Сонця" передасть на потреби військових 77000 грн

12 жовтня у Києві відбувся благодійний концерт рок-гурту «Тінь Сонця» на підтримку українського війська. Один з кращих столичних клубів – «Юність» був просто переповнений людьми. Понад 700 глядачів відвідали концерт, в якому поєдналось приємне та корисне - життєстверджуючий «козацький рок» та волонтерство.  

Усі кошти, зібрані з продажу квитків та додаткових благодійних пожертв підуть на закупівлю військової техніки, спорядження, зимового одягу та інших потреб українських бійців на сході. За попередніми підрахунками, це понад 77000 гривень.
Детальний звіт про витрачені кошти «Тінь Сонця» обіцяє надати наприкінці жовтня.
Слід зазначити, що подібні ініціативи «Тінь Сонця» реалізує вже не вперше. Достатньо сказати, що лідер гурту Сергій Василюк неодноразово відвідував бійців у зоні АТО та вишкільні добровольчі табори з концертом. 
«Я навіть не уявляю, як може бути інакше. Незалежно від того, військовий ти чи ні, твоя зброя – душа! Кожен на своєму місці має долучатися до нашої спільної   справи – захисту   нашого Дому», – каже Сергій. 

Менше тижня тому «Тінь Сонця» виступили на «Львів Арені» перед боєм олімпійського чемпіона українського боксера Олександра Усика. Перемога була за Україною. Хлопці вірять, що добрими справами українці завжди перемагатимуть, головне ці справи робити .

З повагою, PR-менеджер Ольга Дітчук. 067 705 46 87 , 063 489 18 08

Немає коментарів:

Дописати коментар