пʼятницю, 26 вересня 2014 р.

ЦВК заєструвала "народофронтівців" Львівщини

ЦВК зареєструвала 10  мажоритарників від «Народного фронту»  у виборчих округах Львівщини
Центральна виборча комісія зареєструвала 10 кандидатів у народні депутати Верховної Ради, які балотуються в одномандатних виборчих округах на позачергові парламентські вибори від партії «Народний фронт».

Троє з них змагатимуться за депутатський мандат у виборчих  округах міста Львова, решта – в районах.


Відповідні постанови опубліковані на сайті ЦВК.

Серед кандидатів-мажоритарників від «Народного фронту»  український політик, громадський діяч, віце-прем’єр-міністр України( 2007-2010) Іван Васюник. Балотується  в окрузі №115. Народився 7 липня 1959 року в смт. Великий Любінь Городоцького району Львівської області, громадянин України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова правління ГО «Агенція соціального проектування», безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня.

В окрузі №117 за депутатський мандат змагатиметься один з лідерів львівського Євромайдану Роман Брезіцький. Народився 13 лютого в селі Оглядів Радехівського району Львівської області, громадянин України, освіта вища, протягом останніх п’яти  років проживає на території України, судимість відсутня, підприємець, член політичної партії «Народний фронт». Проживає в селі Зашків Жовківського району Львівської області, судимість відсутня. Голова ГО «Молодь за зміни».


За можливість представляти округ №118 м. Львова у парламенті побореться молода активістка, економіст за освітою Ольга Швець. Народилася 23 травня 1990 року у м. Львові. Громадянка України. Освіта вища. Директор ТОВ «Веста-МД», член політичної партії «Народний фронт», проживає у Львові. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Судимість відсутня.

В окрузі №119 балотується сотний Євромайдану, командир відділення військової частини 3072 другого батальйону оперативного призначення Національної гвардії України Михайло Бондар. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Безпартійний, проживає в м. Сокаль Львівської області, судимість відсутня.

«Народний фронт» в окрузі №120 представляє проректор з науково-педагогічної роботи, професор кафедри української фольклористи ЛНУ ім. Івана Франка Ярослав Гарасим. Народився 10 квітня 1973 року в с. Старі Богородчани Богородчанського району Івано-Франківської області. Громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, безпартійний, проживає у Львові, судимість відсутня.

В окрузі №121 балотується голова Українського Шляхетського Товариства, заступник голови Всеукраїнського Науково-культурологічного товариства «Бойківщина», помічник-консультант народного депутата України Іван Матковський.  Народився 8 березня 1982 року в с. Матків Турківського району Львівської області. Освіта вища. Останні 5 років проживає на території України.   Член політичної партії «Народний фронт». Проживає в с. Матків Турківського району Львівської області. Судимість відсутня.

Округ №122 –  народний депутат України Василь Пазиняк. Народився 26 березня 1966 року в с. Завадів Яворівського району Львівської області. Громадянин України. Останні 5 років проживає на території України.  Освіта вища. Член політичної партії «Народний фронт», проживає в с. Завадів Яворівського району. Судимість відсутня.

Округ №123 – народний депутат України Лідія Котеляк. Народилася 13 січня 1963 року у с. Селець Народицького району Житомирської області. Громадянка України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища. Член політичної партії «Народний фронт», проживає в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області. Судимість відсутня.

 В окрузі  №125 від «Народного фронту» балотується сотник Майдану Тарас Зембіцький. Народився 8 квітня в с. Задністря Самбірського району Львівської області. Громадяни України.  . Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища. Заступник начальника ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, безпартійний, проживає в м. Самбір Львівської області. Судимість відсутня.

Округ №126 – сотник Майдану Олександр Ярощук. Народився 14 серпня 1969 року в м. Івано-Франківську. Громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна, середня. Директор ПП «Ярко-ІФ», член політичної партії «Народний фронт». Проживає в м. Івано-Франківську. Судимість відсутня.


«Таке об’єднання справжніх особистостей, патріотів та професіоналів дозволяє створити політичну силу, яка і в політиці, і на фронті, і в тилу зможе забезпечити ефективний спротив та надійну систему безпеки для нашої держави в умовах агресії з боку путінського режиму. А надалі, після нашої перемоги, – провести кардинальні зміни в суспільстві, що призведуть до побудови незалежної, вільної, не корупційної, економічно сильної країни, яка, зрештою, буде гідним членом Європейської спільноти».  – зазначив голова ЛОО «Народний фронт» Ігор Васюник. 

Немає коментарів:

Дописати коментар