вівторок, 30 вересня 2014 р.

Допомога Підгаєцької РО ВО "Свобода"

Підгаєцька районна організація ВО "Свобода" спільно з головою Олександрою Кидонь активно підтримують і допомагають своїм односельчанам, котрі чи не щодня звертаються до організації із різноманітними проблемами і пропозиціями. Свободівці неодноразово допомогли землякам матеріальною і гуманітарною допомогою. Виділяли кошти, оформлювали соціальні виплати, надавали продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни і медикаменти людям, які потребують першої необхідної допомоги. У районі чимало малозабезпечених сімей, тому пріоритетним завданням для свободівців Підгаєцької районної організації – підняти їхній загальний рівень життя.

Зокрема, свободівка, голова Підгаєцької районної організації Олександра Кидонь звернулася до Бучацької метеослужби із пропозицією відремонтувати старий і повалений міст у селі Сільце, Підгаєцького району. Кладка, яка ще була побудована у 70-х роках минулого століття, проходить через річку Коропець.

" Я звернулася з вимогою демонтувати старий міст і побудувати на його місці новий. За сприянням депутатів – свободівців підгаєцької районної організації ми зуміли наполягти на тому, щоб повністю відновити кладку через річку. Це дуже важливо, адже люди не мали змоги добратися до села Сільце. Тепер, після того, як відремонтували міст у них є можливість швидко і зручно дістатися місця призначення. " – зазначила свободівка, голова Підгаєцької районної організації Олександра Кидонь.

Немає коментарів:

Дописати коментар