понеділок, 22 вересня 2014 р.

Геть з партійних списків корупційні писки

Transparency International  Україна заявляє про неприпустимість проходження у Верховну Раду корупціонерів та оголошує медіа-полювання на корупціонерів у партійних списках. Антикорупційна організація звертається до журналістів та громадян з проханням надавати їй інформацію про підозру на корупцію серед кандидатів в нардепи. 


Представництво в Україні міжнародної антикорупційної організації Transparency International напередодні парламентських виборів закликає всі партії очистити свої списки від корупціонерів. «Помітно, що ще не всі зрозуміли, що після Революції Гідності Україна змінилася. Громадяни повстали проти корупції і важкою ціною продовжують виборювати власну свободу. Проводити по партійних квотах старих корупціонерів у новий парламент – це злочин проти власного народу, - вважає Олексій Хмара, виконавчий директорTransparency International Україна. – Україна  потребує реформ. Корупціонери ж хочуть лише безкарного збагачення».

Саме для того, аби не дозволити корупціонерам пройти у Верховну Раду, ТІ Україна оголошує медіа-полювання і просить всіх журналістів та активістів надсилати достовірну та перевірену інформацію про корумпованих кандидатів в нардепи. Всі дані після їх правової експертизи будуть в середині жовтня представлені громадськості. ТІ Україна вимагатиме партії очистити свої списки від встановлених недоброчесних осіб. 

Інформацію про корупціонерів з посиланням на її джерело просимо надсилати на адресу feedback@ti-ukraine.org

Увага! Просимо надсилати тільки ту інформацію,  яку можна перевірити.

Немає коментарів:

Дописати коментар