четвер, 4 вересня 2014 р.

Програма виборів до ВР України Партії Захисників Вітчизни

Програма виборів  до ВР України  Партії Захисників Вітчизни
Голова  партії  Юрій Анатолійович  Кармазін.
Голова  виборчого штабу  Морщавка  Іван Євгенович.

Пропонується  для  обговорення, надання  пропозицій  для  вдосконалення та  пропозиція  про  прийняття  участі  в  виборах.

 
 1. Скасуємо  найбільший  в світі прогресивний податок на додану  вартість, який нараховується на кожний товар на кожному етапі виробництва , що  автоматично знизить вартість всіх товарів  в Україні  та комунальних послуг майже на 40%  та зробить  їх конкурентоздатними.
    2. Не дозволимо провести фактичне викрадення атомної енергетики, провівши  її приватизацію, як це планує  Президент Порошенко  та  прем’єр-мінстр  Яценюк, ставши на коліна перед  ядерною  мафією Росії.
3. Націоналізуємо незаконно привласнені олігархами стратегічні державні  підприємства.
4. Проведемо  закон  про  люстрацію згідно  якого   всі  злодії   будуть  позбавлені    майна  та  космічних  пенсій.  Судді, прокурори, генерали  та  чиновники,  які  обідрали   українців  до  кісточок  в  знак  подяки  за злочини  отримують ще й   пенсії, які  в десятки разів  перевищують пенсії  трудівників.
   4. Скасуємо  дискримінаційну систему пенсійного забезпечення. Обмежимо  пенсії депутатам, суддям, прокурорам, міністрам з 15-70 тисяч гривень на місяць до пенсії  не більше десятикратної від мінімальної. До жалюгідних пенсій працівникам села встановимо коефіцієнт К=1,5,
Повернемо пільги дітям війни, чорнобильцям, ветеранам війн, скасовані  існуючою владою. Встановимо щомісячну індексацію пенсій з врахуванням коєфіціента інфляції.
5. Забезпечимо виконання Конституції України, зробимо гривну вільно конвертованою валютою.
 6. Влада   Януковича  знайшла  132млрдгрн  (16,5млрд доларів) на допомогу   «нещасним»  банкірам, які «забули» повернути  ці кошти.  Про  ці  гроші  мовчить і нинішня  влада Петра Порошенка.  Ми їх повернемо з законними процентами-200млрд грн., які  дозволять розрахуватись з боргами,  підняти сільське  господарство  та налагодити  видобуток українського природного газу, а також підвищити мінімальні пенсії до 2 тисяч грн.  Забезпечимо безкоштовне  проведення хірургічних операцій  та  зубопротезування громадянам України.
  7. За відсутність на  роботі депутата Верховної   Ради без поважних причин більше ніж  один день,  позбавимо  його депутатського мандата.
8. Заборонимо  продажу лісів та земель сільско-господарського призначення приватним особам. Не можна залишити наш народ без самого цінного, що в нас залишилось-землі.
  9. Приймемо закон по судочинство, згідно  якого  судді  будуть   обиратись  міськими громадами.
  10. За порушення Конституції ліквідуємо Конституційний  суд.
Створимо конституційну палату Верховної ради України.
      11. Призначимо  вищу міру покарання  за злочини проти правосуддя працівникам міліції, СБУ прокуратури, і суддям без права на амністію .
       12. Створимо  спеціальну  депутатську комісію з правом перегляду за ново виявленими обставинами судових рішень, в результаті яких невинні люди знаходяться за гратами, або позбавлені майна.
   13. Візьмемо   під особистий захист кожного, хто постраждає  від корупції і зловживання владою міліції, прокуратури і судів, організувавши графік особистого прийому  громадян, потерпілих від свавілля влади.
14. Не допустимо знищення  малого та середнього бізнесу, натомість будемо надавати пільги для  противаги  монополіям олігархів. Будемо   щорічно   виділяти з бюджету держави цільові кошти на розвиток сільськогосподарських підприємств  для подолання безробіття в сільській місцевості та малих містах.
15. Скасуємо  оплатну  систему першої вищої освіти. Кожен має право на отримання безкоштовної вищої освіти.
   16. Природний газ власного  видобутку  спрямуємо жителям України та  для комунальних підприємств, наклавши мораторій на підвищення  цін. Не можна допустити щоб  пересічні громадяни відшкодовували мільйонерам  вартість газу.
      17. Негайно  призначимо   вибори  до  місцевих органів  влади.  Завдяки   патронату   вже нинішньої  прокуратури   всі   крадії залишились  на  своїх  місцях, ніхто не покараний, а тому  й  продовжують безкарно  красти.
 19. Відновимо перерахування  прибуткового податку за місцем проживання працівників, скасованого нинішньою владою, що дозволить наповнити бюджети наших  сіл і селищ.
20.   Встановимо справедливий розподіл  субсидій  і трансфертів з держбюджету! 
       21.  Надамо  працівникам охорони здоровя та освіти статут державного службовця. Не можливо допускати, щоб люди, які відповідають за здоровя та розум нації, жили в злиднях.
22. Будь-яку фальсифікацію виборів прирівняємо  до насильницького захоплення влади та встановимо максимальне покарання. Іншого шляху для наведення порядку  в державі просто не існує.
      23. Проведемо розслідування: Куди поділись наші вклади з ощадних книжок. Розберемось хто винен. Хто їх привласнив, нам  вже  відомо! Кравчук повинен сидіти за цей злочин за  гратами  разом з його компаньйонами.
      24. Негайно  вживемо  заходи  по  затриманню   всіх зрадників,   дії   яких  привели  до  загибелі    та  каліцтва  тисяч  кращих  синів   України.
      25.  Створимо  ЦБР-центральне бюро  розслідувань.
      26.  За злочини  проти народу  та держави  і державну  зраду  введемо  смертну  кару. Особливо   це  стосується   продажніх  суддів,  які  за хабарі звільняють   злочинців  взагалі  без будь-якого покарання  та  агентів   іноземних держав, які займаються  знищенням   Української державності.
     27. Негайне накладення  арешту  на   майно  та   всі  активи   ВСІХ   активістів  партії регіонів та  їх   конфіскація.  Це   тисячі  мільярдів  в доларовому  еквіваленті. Це дозволить   повернути  всі  борги МВФ  та  буде  потужним внеском  в оновлення  економіки  України.
Інші  олігархічні  партії, оскільки   і  в  їх рядах  є  такі  ж злодії, як  і  в партії регіонів,  всіляко  ухиляються   від   відновлення  справедливості. 
28. Ваші  пропозиції
29. Ваші  пропозиції
30. Ваші  пропозиції
31.Ваші  пропозиції
32. Ваші  пропозиції
33. Ваші  пропозиції

Які   питання  стоять перед партією   і народом  викладено  в  меморандумі  Партії захисників  Вітчизни  від  30 червня,   коли  ще  не було  відомо  про проведення  виборів  до ВР:    http://blog.i.ua/user/6640933/1441147/
Юрій Кармазін
Меморандум Юрія Кармазіна
Викликаний подіями Революції Гідності з першого до останнього дня і оформлений як фіксація особистої позиції та звернення до Президента держави, народних депутатів, до мільйонів майданівців, до сотників Майдану, до Ради Майдану, до Автомайдану, до всіх Українців. 
Революція Гідності в Україні ставила за мету здобуття для всіх нового життя через запровадження нових норм, правил, взаємостосунків в нашій державі. Щоб не допустити страшенного розмежування жителів України на бідних (90%) та надбагатих (10%), що привело б до масових кривавих подій по всій Україні. Під тиском Народу Янукович та його ординці втекли з України. Хто допоміг Януковичу, Захарченку, Пшонці, Азарову, їх численним помічникам і радникам, Міністрам-злодіям втекти і вивезти з собою награбоване майно Українського Народу? Для всіх очевидно, що без прикриття найвищими посадовцями з правоохоронних органів цього б не сталося. Але факти такої втечі не розслідувані, до відома громадськості не доведені, винні до відповідальності не притягнені, а вкрадені гроші сьогодні працюють проти України. Запитаємо самі себе: які ще позитивні зміни принесла революція в наше життя?
         Ніяких!
Не розслідувані вбивства Небесної сотні і поранених біля тисячі осіб на Грушевського, Хрещатику, Інститутській, в Маріїнському парку.
         Не відмінений варварський пенсійний закон, що примушує жінок працювати до 60, а чоловіків до 65 років.
         Не відмінений грабіжницький Податковий кодекс.
         Не відмінена постанова Кабінету Міністрів України про невиконання рішення судів по пенсіям Афганців та Чорнобильців.
         Не відмінений закон Олійника про списання боргів в розмірі 26 мільярдів, що винні шість олігархів державі Україна за енергоносії.
         Не притягнуті до кримінальної відповідальності діячі, які вклали більше 10 мільярдів в фірму «Хюндай», а не в Луганський тепловозний та Кременчуцький вагонобудівний заводи, не арештовані рахунки та майно підозрюваних осіб.
         Немає серйозного та глибокого слідства з будівельними експертизами по підготовці до Єврочемпіонату по футболу – 2012.
         Не забезпечені майбутні рішення судів про конфіскації коштів та майна.
         Немає серйозних будівельних експертиз по роботі «Укравтодору», що особливо стосується автодороги Київ – Одеса та інших напрямків. Не забезпечено майбутнього судового повернення коштів (а це знову багато- багато мільярдів).
         Немає гучного розслідування про найнахабніший «віджим» грошей - закупок вишок Бойка. Адже ця справа по своїй простоті та доказовості (вартує 100, а придбали за 200) уже б повинна бути в суді, а автор цієї оборудки на лаві підсудних.
         Де справи по мільярдних оборудках Богатирьової та її сина?
 Це тільки неповний перелік справ, які можна було б закінчити швидко і, дійсно, як два в одному – і покарання «папіредніків», щоб наступникам не було повадно, і швидке повернення грошей до нашої гинучої економіки. Особливо, що стосується закону Олійника про пільги для олігархів.
         В мене особисто є тверде переконання, що по всіх цих питаннях хтось із кимось домовився. Тому що взявшись карати «папіредніків» за всі ці справи нова влада вимушена була б і сама не красти, не зловживати, не зберігати ті самі корупційні схеми. На превеликий жаль, хочу сказати, що  перші кроки нової влади явно антинародні, корупційні та мерзенні по своїй аморальності. Одне із перших рішень – підняти вартість газу для населення на 120 % мовляв, це вимога Європи. Заявляю: це неправда! Європа і міжнародні фінансисти ставили тільки одне питання – щоб Український «Нафтогаз» став прибутковим, тобто не закуповував болтів на 300 мільйонів та гайок на 600 мільйонів. До речі, ще одна суперкримінальна справа. Де-факто. А де-юре?
         Хочу, щоб Президент і майданівці знали, що наприклад в 2013 році Україна спожила 50 мільярдів кубів газу, при цьому внутрішнє добування – 21 мільярд кубічних метрів – наголошую – для населення і так званого комбита внутрішнього дешевого газу (в середньому 60 доларів за 1000 кубів) з головою вистачило б   на всіх нас по дійсно смішних цінах. Куди йде внутрішній дешевий газ? Чому населення повинне платити, відмовляючи собі в їжі або ліках, а 20-30 сімей просто жирують на вітчизняному газі?!  Якщо тільки не буде відмінено рішення про «драконівську» ціну на газ, не буде відзвітовано  про кожну тисячу кубів вітчизняного газу (куди і по чім пішла), осінні голодні та холодні бунти забезпечено.    А заяви керівництва уряду та «Нафтогазу» про майбутнє Укргаздвидобування  і Укрнафта просто електризують суспільство. Більш того, шок викликало нещодавнє рішення нашого уряду про розподіл, роздроблення «Нафтогазу» на три чи аж на п’ять компаній. Пам’ятаєте як опозиція буквально репетувала. що регіони буквально хочуть розділити нафтогазові компанії тільки з однією метою – щоб скупити подешевше та по швидше? Але то були бандити, а для чого це роблять так  звані демократи?   Більш того, зараз прийнято рішення про підвищення ціни на електроенергію, воду, а разом з газом це значить підняття цін на все і відразу. Що змінилось, гірше працюють АЕС, в Дніпрі вода покрилась золотом?
         Класики марксизму-ленінізму вчили, що при революціях треба терміново захоплювати не сиротинці, не школи-інтернати, а пам’ятаєте історичне – «захватить в первую голову банки, почту, телеграф»? Захоплені революціонерами банки (Кубів, Пишний) – за три місяці гривня знецінилася більш ніж на 60 % і експерти заявляють, що до нового року нас чекає курс гривні 20 до долара, і все тільки тому, що регулятор НБУ і Уряд абсолютно нічого не роблять для стабілізації курсу гривні. Деякі дії Національного банку (Кубів, Яценюк) просто незрозумілі. Пояснюючи чорнобильцям і афганцям, вчителям і лікарям, що грошей немає через «папередніків» і треба всім тимчасово затягти пояси, приймаються рішення про рефінансування банків України для того, щоб Увага!
Вони були Ліквідні! На це виділено більше 30 мільярдів гривень, причому із цієї суми більше половини було виділено Приватбанку, а також банкам, керівники або власники яких в тісній дружбі особисто з керівництвом Уряду та Нацбанку. Мої джерела в силових структурах повідомляють, що «відкати» були божими – не більше 5% від сум, але банки почали «шакалити», скуповувати долари та виводити їх за кордон, що ще збільшило ажіотажний попит на долар, а всіх громадян зробило ще біднішими. А тепер вдумайтесь, що значить п’ятивідсотковий «відкат», тобто хабар при сумах в кілька мільярдів гривень, що були виділені? Ця корупція винна в тому, що кожен з нас збіднів.
         Окремо зазначу про Обленерго. Хочу, щоб знали всі:  шахрайська приватизація Обленерго започаткована Кучмою, з радістю та з явним задоволенням прийнята і новою владою. Зовсім нещодавно влада від майдану (а може від лукавого?) прийняла рішення про підвищення плати за електроенергію.  Миттєво подорожчав хліб, всі товари, предмети та продукти, де прямо чи непрямо під час виробництва застосовується електроенергія.
         Хліб подорожчає, бо здорожчає електроенергія. З нас що, за воду на Дніпровських ГЕС почали брати гроші? Чи твели на АЕС стали платиновими? Знайте, АЕСи відправляють свої мегакіловати по 19 копійок за кіловат, а населення платить майже по 50 копійок, а підприємці більше гривні. Різниця – мільярди гривень – йде до приватних рук. Більше того, вивозиться за кордон. 
Адже Обленерго просто не знають, куди їх витратити – бетонні стовпи та алюмінієвий провід, із чого власне і складається будь-яке обленерго, не іржавіють та не гниють, тому витрат немає, а йде збагачення одних за рахунок інших – тепер вже завдяки новій, так званій демократичній, владі.   Не хочу нікого лякати, але шалена інфляція і девальвація, залишення тих самих корупційних схем, непрозорі та явно не вмотивовані дії по підвищенню цін, дивні, очевидно з присмаком зговору, кадрові призначення забезпечать третій майдан цієї осені, тобто за лютневою революцією неодмінно при незмінності курсу буде жовтнева революція. І думаю, що перше, що поставлять майданівці – це питання про кримінальну відповідальність перших осіб держави, які здали Крим. Більш того, в народі вже прямо говорять, що за здачу Криму отримані мільярдні хабарі. Думаю, що на майдані постане питання про кримінальну відповідальність керівництва силових структур за «массовый исход семьи Януковича и более 400 его подельников». Вони не тікали, вони спокійно, чинно і важно виїжджали за місяць-за два, не спішно, літаками та камазами вивозячи «налічман», антикваріат, художні та історичні раритети. За це повинні відповісти і прикордонники, і МВС, і митниця, і СБУ.  
Новому Президенту Господь Бог послав шанс стати «собірателем» Української нації через довіру, через відверті, щирі та зрозумілі кроки. Через кадрове очищення і, на кінець, дослухання до кожного зойку українців.
Перед Президентом П. Порошенко постали надскладні завдання –повернути Крим, знайти способи примирення ворогуючих, відновити громадянський мир і згоду, відновити довіру до влади, подолання корупції, злочинності та бідності, поправити антиконституційні дії Уряду, який переклав всі тягарі економічних проблем в державі на плечі найбідніших верств суспільства, добив середній клас, не зачепивши інтересів жодного з олігархів. Належить також фактично заново відбудувати Українську армію, СБУ, МВС.
Хіба Президент не знає вимог статті 7 Закону України «Про основи національної безпеки України», яким до загроз національним інтересам і національній безпеці відноситься зрощення влади та бізнесу, розпочавши призначення на посади з олігархів, не припинивши спроби втручання у внутрішні справи України з боку інших держав?
Як можна відноситься до постійних контактів з керівником воюючою з нами держав – В. Путіним і допустити нав’язування нам, Україні «переговірників» за яких хоч і піклується пані А. Меркель, але яким не довіряє Український Народ, проводити переговори чи консультації під прапором терористичної організації – так званої ДНР! Хіба можливо уявити перемовини між Сталіним та Гітлером в той час, коли гинули їх громадяни? Це образа Українців.
Ще більше мене, як одного з тих, хто працював над Конституцією 1996 та 2004 років обурили абсолютно незрозумілі зміни до Конституції, які запропоновані Президентом, який тільки 3 тижні як урочисто перед Богом і людьми заприсягнувся дотримуватися Конституції, бути гарантом її виконання. При чому, за так званою децентралізацією влади, створення виконкомів рад, стоїть де-факто майже повна федералізація Державизнищення впливу Уряду, перебирання на себе маси повноважень по контролю за силовим блоком: це і одноосібне звільнення Генпрокурора і керівника СБУ, призначення маси посадових осіб з контролюючих структур влади Президентом замість Уряду, хоча Президент за Конституцією 2004 року не очолює виконавчу владу. А чого вартий статус Представників Президента, які не підконтрольні виконавчій владі?   А заохочення політичної корупції, прибравши норму   про дострокове припинення повноважень народних депутатів, що зрадили своїй політичній силі, за яку проголосували виборці.
Пропонується навіть сільські, селищні, міські, районні і обласні ради наділити правом визначати спеціальний статус мов національних меншин і при цьому стверджується, що це не потребує витрат з бюджету, хоча попередні прорахунки показують, що на такі речі потрібні суми понад 10 мільярдів гривень (!), що значно більше, ніж з початку збройного конфлікту виділено всім органам, включаючи ЗСУ на проведення так званої Антитерористичної операції.
Очевидно, що зміни до Конституції не вносяться під час ведення військових дій, без обговорення їх з суспільством, науковцями.  Тобто без прорахунків всіх наслідків, які можуть бути після подібної«децентралізації», яке фактично є виконанням забаганок В. Путіна і призведе до повного руйнування збалансованості влад, знищення системи стримувань і противаг, фактично повторить наміри сумної пам’яті Януковича.
Не хотілось би думати, що подібні зміни готувались в Кремлі, але їх стиль нагадує мені почерк деяких втікачів, які «реформували» владу під Януковича впродовж 4-х років.
Мені не соромно робити такі припущення, бо ще рік тому я звертаючись до колишнього гаранта прямо писав до чого призведуть його ігри при пристосуванні Конституції під себе і побудові так званої вертикалі. Копію того Звернення для оновлення пам’яті тих, кого турбує доля України, додаю до Меморандуму.
Український Народ не хоче терпіти подібне відношення до себе, він вже багаторазово обдурений і зневірений. Він хоче МИРУ!!! Але всім очевидно, що Миру без боротьби за незалежність від зовнішнього агресора не буде! Люди не довіряють нинішній Верховній Раді, яка стала ще більш кнопкодавлючою, ніж при Януковичу, ще більш цинічною, дозволяючи собі йти в довготривалу відпустку під час війни , миритись з наявністю в своїх рядах понад 20-ти громадян інших держав, маси агентів колишнього КДБ Радянського Союзу, якими керують «правонаступники» з Москви.
Чи не ганьба це? Чи не має бути негайно відправлений в відставку і притягнений до кримінальної відповідальності Голова Верховної Ради О. Турчинов за перевищення своїх повноважень як в. о. Президента і здачу Криму? Скільки ще будуть на своїх посадах голови СБУ, Прикордонної Служби, керівник Генштабу, МВС, інших збройних формувань, які не виконали вимог Військових Статутів, які є Законами і здали Крим, зробили серйозні кроки до здачі Луганської і Донецької областей. Негайно має бути проведено розслідування неефективної діяльності керівника Адміністрації Донецької області, керівників правоохоронних органів Донецької, Луганської, Харківської областей.
Які мають бути зміни до Конституції і яка найкраща Конституція?
Очевидно, що та, яка виконується всіма! Я стверджую, що ми маємо чудову Конституцію і поганих виконавців. Чи хоч один Римський папа переписує Біблію на свій лад? Очевидно, що він керується тим, що є в чотирьох Євангеліях. Так і нам треба вносити зміни до Бюджетного кодексу і забезпечити фінансову  децентралізацію, а не рушити систему влади, яка є досить збалансованою
Під час прийняття Конституції 1996 року в Україні було біля 52 мільйонів громадян, а зараз їх кількість де-юре знизилась до 44-х, а де-факто, до 35 мільйонів чоловік ( 2 млн. громадян проживають в окупованому Криму, ще близько 5 млн. виїхали на роботу за межі України). Очевидно, що й Верховна Рада за чисельністю має бути значно менша – на рівні 225 чоловік, які мають вибиратись на основі пропорційної виборчої системи з відкритими списками, а громадяни мають отримати право на відклик депутата будь-якого рівня в будь-який час. Має бути ліквідована недоторканість як Президента, депутатів, так і суддів, змінена система формування судів і суддів, передбачивши можливість їх виборності та відкликання.
Вимушений нагадати Президенту, Прем’єр-міністру, народним депутатам України, що починаючи з 27 лютого 2014 року ми знаходимось де-факто в стані війни з владою РФ, а ними не було вжито всіх, передбачених Конституцією України та її законами, заходів до захисту суверенітету і територіальної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки.
Законом України «Про оборону України» під збройною агресією вважається «вторгнення або напад збройної сили іншої держави на територію України, а також окупація або анексія частини території України», «блокада портів, узбережжя або повітряного простору, порушення комунікацій України збройними силами іншої держави».
Незважаючи на вимоги ст. 4 названого Закону, яка передбачає відсіч збройній агресії проти України, передбачені нею дії не здійснені.
Закон передбачає, що «у разі збройної агресії проти України або загрози нападу на Україну Президент України приймає рішення про загальну або часткову мобілізацію, введення воєнного стану в Україні або окремих її місцевостях, застосування Збройних Сил України, інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, подає його Верховній Раді на схвалення чи затвердження, а також вносить до Верховної Ради подання про оголошення стану війни».
Вимоги Закону визначені в імперативній формі.  
Україна як ніколи, зараз має бути єдиною, монолітною, для її захисту мають бути задіяні всі можливості держави, в тому числі найкращі фахівці.  Громадяни мають бути впевненими, що ризикуючи життям, вони відстоюють майбутнє Українського народу, а не купки керівників, які, отримавши посади внаслідок антикримінальної революції, загородились від Народу.
 З огляду на неефективність АТО в умовах збройної агресії, постійним погрозам і тиску на Україну та її Народ, які виражаються  в накопиченні військ біля наших кордонів, Президентом має бути вжито більш рішучих заходів.
Весь світ має знати, що Кремль додатково до важкого озброєння передислокував до газорозподільної станції с. Стрілкове Геніченського району Херсонської області один із найпотужніших ракетних комплексів, що може вражати любу ціль на всій території України типу «С-300», реактивні установки залпового вогню «Град», гармати, ПЗРК.
На території РФ приведені в бойову готовність війська найбільшого в країні Центрального військового округу, одночасно призвані резервісти для проходження військових зборів на 60 діб (!).
Україна має бути передбачливою і НЕГАЙНО вжити  такі дії:
1.                           Терміново вжити заходів до звільнення заручників, які захоплені терористами, забезпечивши притягнення кожного, хто взяв в руки зброю поза законом, до відповідальності;
2.                           Поновити призов до лав Збройних сил, визнавши, що формування армії виключно на професійній основі себе не виправдало;
3.                           Прийняти Закон України «Про козацтво та козацькі організації в Україні», забезпечити видачу козакам та офіцерам запасу Збройних сил України автоматичної зброї, створивши Народне Ополчення в складі п’яти округів: Північного, Східного, Центрального, Південно-Західного та Кримського;
4.                          Для організації відсічі агресії проти Українитерміново ввести воєнний стан на території Луганської, Донецької та Харківської областей  видворити за межі України журналістів РФ, як представників ворожої сторони, які здійснюють інформаційну агресію проти України;
5.                           Встановити підвищені гарантії соціального захисту захисникам Вітчизни, які знаходяться в складі Збройних сил, Національної Гвардії, МВС, СБУ, інших формувань, які приймають участь в бойових діях з терористами та окупантами;
6.                           Припинити розмови про пряму виборність керівників областей як такі, що сприяють сепаратизму і не відповідають сучасним інтересам більшості громадян України, відновленню керованості Держави;
7.                           Вжити заходів до термінового відновлення  Ядерного Статусу України, взявши до уваги, що так звані гарантії США, РФ, Великобританії, Франції та Китаю виявились пусто-порожніми;
8.                          Терміново змінити політику щодо забезпечення стабільності грошової одиниці – гривніпідвищивши оплату працівникам бюджетної сфери та мінімальний розмір заробітної плати, індексувати стипендії та пенсії;
9.                           В зв’язку з участю членів Партії Регіонів, Комуністичної партії України, республіканської АРК, обласних і районних організацій, представників керівних органів цих партій в діях, направлених на порушення суверенітету і територіальної цілісності України, підрив безпеки Держави, на підставі ст.. 5 Закону України «Про політичні партії в Україні» звернутись до суду щодо заборони їх діяльності.
У випадку подальшого ігнорування цих пропозицій, невжиття заходів по боротьбі з тероризмом, стабілізації гривні, не звільнення некомпетентних керівників Держави, Уряду та правоохоронних органів, будемо вживати дії до припинення повноважень Верховної Ради України аналогічно  до того способу як вживали до режиму Януковича-Азарова, запропонувавши Народному Трибуналу визначити вину керівництва Держави у втраті територіальної цілісності та порушення суверенітету України.
СЛАВА УКРАЇНІ, СЛАВА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ, який побудує Велику, Сильну, Суверенну, Незалежну Україну!

30 червня 2014 року                                                    Юрій Кармазін


На  відміну   від  олігархічних  партій,  які     висувають  мільйонерів  та  мільярдерів  кандидатами   в депутати,  отримуючи  в  казну  партії  по кілька  мільйонів  доларів  на  виборчу   кампанію,  Партія  Захисників  Вітчизни  відмовилась   включати  в  списки   партії  та   від  підтримки  по  мажоритарних округах    всіх  казнокрадів  та   мерзотників, які  здобули  мільйони, обікравши народ.      Партія  Захисників  Вітчизни   не  вимагає   від  кандидатів   мільйони   для  внесення  до  списку.  Єдине:   внесення  коштів  для   реєстраційного  внеску.
   З   мізерними  видатками   на  ЗМІ  це складе   20 тисяч  грн.
Наша  партія,  виходячи  з  принципів  справедливості,  на  відміну   від  інших  партій, де  в  перших рядах  стоять
     1. Мільйонери та  мільярдери,  які  сплатили  по  кілька  мільйонів  для  внесення  в  список.
     2.  Родичі    та підлабузники.
     3.Десятка  два   більш-менш   все-таки  порядних  людей, за  спини  яких будуть  ховатись  мільйонери.
     4.  Після   50 місця  списку  теж  багатії,  тільки  з  сумою  внеску   від  100 тисяч доларів  до  500.

Всі  провідні  партії, як  свідчить досвід  скомпроментували  себе,  включивши  в  списки  осіб, які  зловживали, зловживають  і будуть зловживати народною  довірою!    Яскравий   приклад:  Місцеві  вибори  в  Києві!    Як  всі  бачать, колишні   соратники  Черновецького, який  обікрав  Київ,   купили  собі  місця  в  партії  УДАР, Батьківщині, Солідарності, знову  опинились  при  владі  і  продовжують  свої злодійські  дії   вже  від  імені  демократичної  влади!!

То   яку  ж  технологію для  того  щоб   в  ВР  потрапили  лише  патріоти  України, пропонує  партія  Захисників   Вітчизни?
      Самий  головний  принцип-це  принцип    чесності  при  розподілі   місць  в  списку,     які  будуть   для  найвищої  справедливості   визначені  шляхом  жеребкування  на  зїзді  партії!      Ніхто  тоді  вже  не  може  сказати  що    його  місце  в  списку   визначене  не  чесно.      Але   чи  стане  кандидат  депутатом   від  місця  в  списку  не  залежить!      Залежить  лише   від  того,  скільки  голосів   виборців, отримає  наша  партія   на   тому  виборчому  окрузі  за  яким  закріплений  цей  кандидат. Наприклад:  на окрузі  кандидата, який  згідно жеребкування отримав  місце  під номером   190  завдяки   його    та  його напарника  від  партії  по  мажоритарному  округу  завдяки   їх  активній  роботі за  партію  проголосувало 10 тисяч  виборців,  а  за  кандидата, який  отримав  №3   проголосувало   лише  2тисячі,  то   в  списку  партії згідно  рейтингу  кандидат  №190    стає  попереду.

       Чим  наша  виборча  технологія   кардинально відрізняюється   від  технологій  інших  партій?
     1.  Партія  Захисників Вітчизни   не    мала  владних  повноважень  на  вищому  державному  рівні.   Багато  членів   партії   є депутатами  та  міськими головами  різних  міст  і    члени нашої  партії  не  скомпрометували  себе ганебними  вчинками.  Є  ще  одна   відповідь:  наша  партія  залишилась  чистою  тому  що   до  неї  не  лізли   мерзотники  всіх мастей заради  власної  вигоди!   -  Не маючи   владних повноважень на  вищому  рівні,   красти   було неможливо.
      От завдяки  природному  відбору  так   і тапилось, що  наша  партія  чиста   від злодіїв  і  не  скомпрометована  злочинами  перед народом.
      Вся  мерзота  зграями  бігала  то  в  партію регіонів, то  в  нашу  Україну,  то  в  Батьківщину, то в  Удар.    Сьогодні   всі   шкурники  терміново   побігли  до  партії Президента  «Блоку  Порошенка»   в  надії  що  за   його  патронатом  вдасться  щось  поцупити!!!   По аналогу  з   партією  регіонів в  Україні   створюється  нова  ракова  пухлина, оскільки  всілякі  шахраї, злодії  та  пройдисвіти,  які  вчора  були в  партії регіонів,  масово  кинулись  вступати до  лав  «Блоку  Порошенка»   в  надії, що  під  патронатом   вже  нового  Президента  можна  буде  знову красти.
   2. Перевагою   над  іншими партіями  являється  також  те,  що   фактично  від нашої партії  по   округу   йдуть  тандемом  два  кандидати:  один     закріплений  за  округом  по  списку   партії, а другий  мажоритарщик,  які  діють  спільно,  допомагаючи  своїми  командами    один  одному  та  комплектуючи  окружні  та  дільничні  виборчі  комісії  своїми  прихильниками.
     3. За  нашими  розрахунками   вартість  такої  виборчої  кампанії  на  один  округ  буде  становити близько 100тисяч  грн.   від кожного з двох кандидатів  по  округу.  Це сума,  яку  кожній  чесній  порядній  людині  зможуть зібрати її  родичі, друзі,  прихильники  справедливості  та  чесної  влади.
     4.Наші    два  кандидати  по  округу:  мажоритарщик  та  списочник  повинні  скомплектувати   команду  з  10 помічників   тобто всього  двадцять два   на  округ  включаючи  кандидатів  та  здійснити  обхід  осель  виборців   по принципу:  «від дверей  до дверей»
  За  45днів  виборчої кампанії  цілком  реально,  розподіливши   округ  на  приблизно  рівні  ділянки,   обходити  щоденно    кожному по  50квартир  (будинків)
22х 50=1100осель  за день.
     За  45днів   це  складе:  1100х45=49500осель.
 Враховуючи що  в  кожній  оселі  мінімум  два  виборця,  фактично   кількість  виборців,  які  ознайомляться  з програмою  буде  складати  100тисяч.
  Певні  тонкощі  виборчої технології ПЗВ,  які  дадуть   позитивний  результат будуть надані   кожному  кандидату  після  реєстрації.
      5.На  відміну   від  інших  партій  ми  не  вимагаємо  примусового  вступу   до  нашої  партії.  Кандидатом  може  стати  будь-який  безпартійний  громадянин  України, який  поділяє  наші  погляди  на  ситуацію  в  Україні,   але  звичайно  ж  що   він  не повинен бути членом  іншої партії.
6.   Ми    запрошуємо  всіх громадян  України   підтримати  нашу  програму  та  наших кандидатів.  Більш  того:   будь-який  громадянин,  який  має намір  прийняти  участь  в  виборах  під прапором  нашої  партії,  може  звернутись  з  пропозицією  про  внесення   його  до   виборчого списку  партії   по  округу  на  якому  він  проживає  і де  знають  про  його  чесність,   або ж   як  кандидата  по  мажоритарному  округу.
      Ви  можете  підібрати  собі  достойного  напарника,  вирішити  з  ним:  хто  піде  по  списку, а хто  по  мажоритарці  і  спільно звернутись до  виборчого штабу  партії  з пропозицією  про  включення   до  списків,  вказавши №   округу  на  якому  Ви бажаєте балотуватись. (за  яким Вас закріпити  якщо  по списку)
      Якщо  на   цьому  окрузі  вже  є  запланований  партією можливий  кандидат,   то  перевага   при  затвердженні  на зїзді    буде  надана  кращому тандему, тобто  можливо  Вашому.


  Прохання:   в  пропозиції  вказати  анкетні дані,  володіння  комп’ютером,  автомобілем, наявність  комп’ютера  автомобіля, місце  роботи  та   чи  обирались  Ви  депутатом  місцевих  рад,  міським, сільським, селищним головою,  Вашу  участь    чи  не  участь  в  народних  акціях, волонтерстві, АТО,  адресу, засоби  зв’язку: тел.., ел. пошту, декларацію  про доходи,  яку належить буде приєднати до документів  на  реєстрацію  кандидатом.
Цю пропозицію    передайте  своїм друзям, справжнім  патріотам, які  можливо  виявлять бажання  стати  поряд з нами на захист України  від олігархічного ярма та можливо  виявлять бажання   балотуватись до ВР України.

Голова  Партії Захисників  Вітчизни  Юрій Кармазін
Голова  виборчого штабу  Іван Морщавка

Контактний телефон:  о-98-404-95-75 пошта: svoboda46@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар