вівторок, 30 вересня 2014 р.

Дайджест "Сили Людей" №4

До Вашої уваги дайджест подій та активностей, що відбулися в рамках діяльності політичної партії "Сила Людей" протягом останнього часу.

 
19 вересня 2014Кам’янець-ПодільськийУ Кам’янці-Подільському презентували новостворену депутатську групу «Сили Людей» Кам'янець-Подільській міській раді. Це перша в Україні депутатська група партії. Складається вона із 6-ти депутатів. Підтримати активістів у Кам’янці-Подільському приїхали Олексій Гончарук та Геннадій Друзенко (1 та 2 номери у виборчому списку «Сили Людей»
19 вересня 2014УкраїнаЗапрацював новий сайт політичної партії "Сила Людей". Тепер ми маємо платформу вже не громадської організації, а партії, на якій розміщена основна інформація про силу. Посилання на новий сайт: sylalyudey.org
21 вересня 2014Варшава, ПольщаЧлени «Сили Людей» взяли участь у Школі Політичних Лідерів Східного партнерства, яка проходить 21-27 вересня у Варшаві.
22-23 вересня 2014КиївЗа ініціативи оргкомітету з виборів та за підтримки виборчого штабу відбулася сесія стратегічного планування виборчої кампанії, у якій взяли участь кандидати у Народні депутати, волонтери виборчого штабу та члени ініціативних груп.
23 вересня 2014КиївПерші пакети документів кандидатів у одномандатних мажоритарних округах подано до ЦВК
24 вересня 2014ЖитомирУ Житомирі відбулося урочисте відкриття Центру волонтерської допомоги «Сила Людей». В рамках відкриття було проведено благодійний аукціон «Віче патріотів». Більше про захід можна дізнатися за посиланнямhttp://www.zhitomir.info/news_139429.html
24-25 вересня 2014КиївВиборчий штаб «Сили Людей» подав документи для реєстрації виборчого списку та мажоритарних кандидатів у ЦВК. 24 вересня після першої спроби подання документи повернули на доопрацювання й після безсонної ночі 25 вересня документи було подано повторно. «Сила Людей» уже з’явилась на веб-сайті ЦВК як учасник виборчого процесу. Чекаємо на офіційну реєстрацію нашої партії.
25 вересня 2014ЛьвівУ Львові відбулася зустріч кандидата у Народні депутати Олександра Солонтая із студентами юридичного факультету Львівського національного університету ім.. І.Франка.
25 вересня 2014ЛьвівУ виборчому штабі «Сили Людей» у Львові відбулася відкрита дискусія з громадою на тему «Розвиток України в руслі децентралізації влади»
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар