понеділок, 27 січня 2014 р.

Олена врятує Юлю?

Лише лінивий не розуміє, що зараз для виграшу української революції необхідні лідерські якості Юлі Тимошенко.
Тому  був розроблений унікальний план визволення Юлії Тимошенко з лікарні в Харкові. Для прикриття створюються інші інформприводи, але реальний план полягає в атаці за допомоги загонк  біатлоністок на залізничну лікарню, яка розташована в лісі на околиці Харкова.
Загін зібрала олімпійська чемпіонка, тернополянка Олена Підгрушна, дружина нардепа-свободівця Олексія Кайди.
Як повідомили надійні джерела, вони пересувються автобусом до селища Лозовеньки під Харковом, висаджується біля 1 години ночі натемно, перетинають поле і занурюються в ліс. Через ліс на лижах швидко добираються до лікарні. Атака запланована з використанням снайперських гвинтівок на світанку. Враховуючи снайперські здібності українських біатлоністок, в охорони шансів нема. З тих самих джерел відомо, що акція стане своєрідною помстою сепаратним переговорам  АП з Арсенієм Яценюком. Нагадаємо, що йому та Віталію Кличку запропоновано відповідальні посади в уряді. Зауважмо, що представникам ВО Свобода не було запропоновано жодного портфелю, також під час переговорів жодним словом не згадано про можливість звільнення Юлії Володимирівни. Перебіг переговорів викликав глибоке занепокоєння в правлячих колах Німеччини і персонально канцлерки Меркель, котра не лише постійно надає підтримку ВО "Свобода", але й зацікавлена у кандидатурі Віталія Кличка на посаду майбутнього українського президента. Зрозуміло, що публічно запропонований Януковичем варіант Яценюк -прем*єр, Кличко -його заступник, набагато менш привабливий для німецькго керівництва , аніж тандем Кличко-президент, Тимошенко - прем*єр...І лише лінивий не може зрозуміти, що такий перебіг подій найбільше влаштує Путіна, котрий розчарувався в бездіяльності Януковича і водночас не хоче напердодні Сочинської Олімпіади привертати увагу міжнародних кіл до ситуації в Україні.

P.S. Щодо технічних параметрів. 10 кілометрову гонку з вогневими рубежами біатлоністки долають менш , як за півгодини. Зрозуміло, що групи "тітушок", котрі залишились контролювати Харків не зможуть зупинити загін Підгрушної...
Олесь Білий

3 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Здається нічого не відбулося. Нажаль... Не то що Юльки комусь окрім родини треба, але все одно, політичний в'язень, та і в око мегагопнику штиркнути було би приємно... І сценарій був захоплюючий. У когось фантазія різігралася, мабуть.

      Біатлоністки вночі скрізь хурделицю з рушницями в руках рятують білу королеву... Ага. Авжеж. Ось лише шкарпетки надягнуть.

      А може таки правда?

      Видалити