пʼятницю, 31 січня 2014 р.

Слюсарчук працює на Януковича

Незважаючи на ув’язнення, "доктор Пі" переймається станом справ і особливо здоров’ям свого благодійника Віктора Януковича, який в 2011 році нагородив Андрія Слюсарчука Державною премією в галузі освіти. Слюсарчук активно цікавиться подіями в країні і виробив певні рекомендації для Януковича, як вберегтися від катастрофічного погіршення здоров’я у нього та членів президентської родини в умовах, коли величезна кількість людей бажає президенту чогось поганого. Доктор Пі вважає, що після досягнення критичного рівня бажання матеріалізуються на об’єкті неприязні, а потім поширюються на його близьких і оточення.
Ці рекомендації не призначалися для публікації, однак цей текст через редакційні канали потрапив до редакції газети "Експрес". Газета, через свої "особливі" стосунки з "доктором Пі" зрозуміло, не мала наміру публікувати його одкровення, але текст поширився через соціальні мережі.  Що стверджує - Андрій Слюсарчук:

"В останні роки щораз більше дослідників людського мозку стверджують, що він є надзвичайно цілісною системою і тому найменші втручання ззвовні можуть спричинити катастрофічні наслідки. Саме тому досі триває суперечка між науковцями про шкідливість радіохвиль на людину. Одні стверджують, що це незначний вплив, інші, що від постійного користування стільниковим телефоном можуть розвиватись як легкі розлади на зразок сонливості, поганого самопочуття, так і злоякісні пухлини. Проте, я не радіоінженер, моє зацікавлення є в площині людського суперкомп’ютера - мозку.

Вчені Берлінського факультету розуму і мозку(Berlin School of Mind and Brain) стверджують, що кожен людський мозок працює на своєрідній "радіочастоті". Механізми цих взаємозвязків поки що не звясовані, проте зараз вчені говорять, що кожна людина при певному емоційному стані може налаштуватись на іншу і "відправляти радіосигнал". Це підтверджується успішним застосуванням останні 18 років емоційної терапії при лікуванні хворих на рак, та навіть банальним відчуттям дитини матірю коли маляті щось болить. Як відомо кожна монета має 2 сторони, тому є і негативна сторона: якщо хтось комусть бажає зла, то це теж може бути "надіслано". Тому якщо Вас раптом болить голова, серце, напала гикавка, нежить, чи перечепились через сходинку, подумайте, може Ви комусть невгодили. Крім того, ваш "приймач" настроєний на ваших близьких і приятелів, часто коли їм щось трапляється ви можете відчувати неспокій або навіть погіршення свого стану. Це результат тонкої взаємодії мозків і хвороба, викликана цією тонкою взаємодією у вашому тілі може перекинутися на  ваших близьких.

В умовах, коли Президентові бажають зла критично велика маса людей, потрібно знімати негативну взаємодію. Це можуть робити люди, які мають вроджені або набуті властивості до тонких взаємодій мозку. Це можуть бути екстрасенси, екзорцисти або, наприклад, священики високого сану (не нижче єпископа). Однак оскільки негативні процеси зайшли дуже далеко, процес зняття негативу з мозку потрібно робити щоденно, бажано з накладанням рук."

Андрій Слюсарчук очікує, що за надання цих рекомендацій з нього будуть зняті звинувачення і він отримає свободу.







Немає коментарів:

Дописати коментар