суботу, 18 січня 2014 р.

В Одесі пройде виставка народного мистецтва “ЯнукоВІЧ”


7 лютого 2014, в Одесі, відкриється виставка народного мистецтва, де будуть представлені експозиції “ЯнукоВІЧ” і “Тіточки VS Тітушкі”.

Організатори проекту - одеські художники, продюсери, куратори оголосили про збір робіт від всіх бажаючих. Виставка пройде в одній із галерей міста, назви якої буде оголошено безпосередньо перед подією. Після Одеси проект представлять і в інших містах України.


Сергій Бакуменко, продюсер і куратор виставки: “Ми не пропонуємо нікого скидати. Ми пропонуємо поміркувати, потрібна нам така влада чи ні? Сьогодні в усьому світі Україна асоціюється із підіймающимся з колін волелюбним народом і його антиподом - президентом, який вперто нерозумі, що таке ставлення до свого народу ні до чого хорошого привести не може! Останнім часом все найгірше, все нерозумне в Україні асоціюється з Віктором Федоровичем Януковичем. Янукович для нас, українців, це як назва хвороби!”

Проект “Тіточки VS Тітушкі”: Одеса, 22 грудня 2013 року, галерея “Вікно»” Київ, 5 січня 2014 року, галерея «Партком». Куратор – Наталія Учаніна.
Роль жінки абсолютно очевидно головує в нелегкій справі зміни самосвідомості сучасного соціуму. Найвідоміші сучасні політичні в'язні –саме жінки. Тільки вони і здатні зараз на настільки потрібний кожному індивіду, кожній країні, кожної соціальної одиниці подвиг. Справжній чоловічий вчинок зараз можна чекати лише від них, від справжніх жінок. Це битва тіточок з тітушкамі. Вибір симпатій очевидний.

Умови участі в проекті:
Взяти участь у проекті “ЯнукоВІЧ” може кожен; в проекті "Тіточки vs тітушкі" – тільки жіноча стать.
Поліграфічні роботи (плакати, постери) приймаються в наступному вигляді:
дозвіл 300 dpi, кольорова палітра CMYK, формат TIFF.
Так само чекаємо фото живопису, малюнків і робіт, виконаних в іншій техніці.

art.yanukovich@gmail.com  експозиція “ЯнукоВІЧ"
art.titushki@gmail.com  експозиція “Тіточки VS Тітушкі”

Організатори:
Сергій Бакуменко - куратор проекту “Янукович”, продюсер
+380930231605
Наталія Учаніна - куратор проекту “Тіточки VS Тітушкі”

Медіа-супровід:
Юлія Сущенко +38097-318-79-72 klechevskaya@gmail.com  


http://www.ex.ua/351941851018 - фото робіт проекту “Тіточки VS Тітушкі”

Офиційний сінгл проекту https://soundcloud.com/backum/cirk-gimn-ukrain  - музыка і слова – Сергій Бакуменко, виконє група «Цирк»

Немає коментарів:

Дописати коментар